25.9 C
Jakarta
Tuesday, September 27, 2022

9.9 Dah Dekat! Ni Antara Tawaran Menarik Yang Menanti Korang, Ada Potongan Hebat Sampai 30%


Tiba je bulan September mesti korang dah mula rancang nak beli apa masa promosi hebat sempena 9.9 nanti kan? Haa.. Tahun ini dah tahu ke nak beli apa?

Kalau belum, biar min tolong korang senaraikan produk penjagaan kulit dan diri yang buat promosi kaw-kaw nanti! Dari penjagaan wajah, oral sampai satu badan semua cukuplah! Memang untung sangat kalau korang beli masa promosi ni tau, jimat banyak!

Johnson & Johnson tawar promosi sehingga 30% untuk produk popular mereka!

Yes korang tak salah baca, korang bakal nikmati penjimatan hebat sehingga 30% melalui pembelian di Lazada. Syok wehhh.

Antara produk favourite yang min sendiri dah tak sabar nak grab nanti adalah produk penjagaan kulit Neutrogena seperti pelembab muka Hydro Boost Water Gel dan juga Neutrogena Deep Clean Facial Cleanser.

Kedua-dua produk ni adalah ‘must have products’ untuk wajah yang mulus, sihat dan berseri. Untuk rambut pula, apa kata korang cuba OGX Eucalyptus Mint shampoo dan perapi sekali.

Kalau nak hasil yang lebih mantap, min suggest korang try skali OGX Argan Morocco penetrating oil! Hasilnya, rambut korang akan beralun lembut dan bersinar. Love teruk!

Ada banyak lagi produk popular lain yang termasuk dalam promosi 9.9 Johnson & Johnson!

Selain produk yang min senaraikan di atas, korang juga boleh nikmati tawaran istimewa untuk pelbagai lagi produk popular lain. Macam-macam ada, tinggal pilih je yang mana satu bersesuaian untuk korang.

Kecantikan

Dua jenama yang diyakini ramai ni pun termasuk dalam promosi Johnson & Johnson, kalau korang ada kulit yang agak sensitif dan perlukan produk dengan bahan yang lebih lembut pada kulit min sarankan untuk cuba Aveeno Skin.

Buat gadis remaja di luar sana yang struggle nak cari produk bagi masalah kulit berminyak, jerawat dan kusam, Clean & Clear adalah jawapan paling sesuai!

Penjagaan oral

Bila sebut tentang produk penjagaan oral, mestila LISTERINE jenama pertama yang terlintas di fikiran kita. Kredibiliti produk Listerine ni tak perlu nak cerita dah, semua orang tahu produk LISTERINE memang power dan sangat membantu mengekalkan kesegaran mulut.

Penjagaan kulit bayi

Berita baik untuk semua ibu bapa di luar sana, Johnson’s Baby pun ada diskaun! Nilah masanya untuk korang restock sabun, pelembab, bedak dan segala keperluan lain si manja.

Nikmati penjimatan berganda dengan baucar istimewa

Dari jam 12 tengah malam sehingga 2 pagi pada 9.9 nanti korang boleh tebus baucar istimew bernilah RM40 untuk setiap pembelian berjumlah RM199. Haa.. dahlah ada promosi, dapat baucar lagi. Kalau tak manfaatkan korang memang rugi besar!

Untuk pembelian korang boleh terus klik je di SINI dan pilih jenama pilihan korang 🙂

Ada juga goodies dan freebies menanti korang!

Korang juga berpeluang untuk memenangi hadiah menarik bernilai RMRM8,000 untuk pembelian RM85 dan ke atas melalui Johnson & Johnson’s official di Lazada,

Antara hadiah istimewa menanti korang adalah:

– Botor air dari Corkcicle Malaysia (bernilai RM199) x 12
– Cawan dari Thermos Malaysia (bernilai RM95) x 39
– Pin tambah nilai Touch ‘n Go eWallet (bernilai RM19) x 99

Belum tu je geng, pembelian bernilai RM65 pun akan layak menerima microfibre towel! Sementara pembelian berjumlah RM99 dan ke atas pula berpeluang untuk bawa pulang Johnson Baby Insulated Lunch Bag! Fuhh banyak betul hadiah menanti korang.

Best ke tak best? Mestilah best kan, jadi jangan lupa untuk set alarm siap-siap pada tengah malam 9,9 nanti supaya korang tak terlepas promosi hebat dan hadiah menarik dari Johnson & Johnson’s.

Ingat promosi ni hanya terhad untuk pembelian di Lazada tau! Selamat shopping!



Source link

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,505FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles